вівторок, 30 січня 2018 р.

Конкурс "Моя школа майбутнього" від Goethe-Institut



Вчителі та учні шкіл, в яких вивчають німецьку мову, можуть подати проект на конкурс «Моя школа майбутнього», переможці якого матимуть можливість відвідати Німеччину та ознайомитись з освітніми інноваціями цієї країни.
Ініціатором проекту є міжнародний культурний інститут Німеччини Goethe-Institut.
Згідно з умовами конкурсу, учасники мають у творчій формі розказати про позитивні зміни освітньої реформи. Приміром, тема конкурсного проекту може бути пов’язана з цифровими технологіями, можливостями міждисциплінарних уроків або компетентнісного підходу у навчанні учнів.
«Цим конкурсом ми хочемо закликати вчителів запланувати міждисциплінарний проект для команди та реалізувати його зі своїми школярами після ознайомлення з програмою «Нова українська школа» і новим законом «Про освіту», – зазначає директор Goethe-Institut в Україні Беате Кьолер.
За її словами, документація до конкурсу має відображати зміст, цілі та результати проекту. А також показати окремі кроки, за якими він був створений.
Проекти прийматимуться до 31 березня 2018 року.
Документація надається німецькою мовою. Тоді як презентувати проект можна німецькою або українською мовою на вибір. Серед інших правил конкурсу – організація учасників у команди з мінімальним складом 2 особи.
Подати проект або поставити запитання до координатора конкурсу viktoria.korzhyk@goethe.de.

Немає коментарів:

Дописати коментар

« Чарівниця Зима » Мета: сформувати в учнів уявлення про характерні ознаки зими; ознайомити з зимовими місяцями; розкрити походження наз...